Tirsdag 29. jan 2019

Kraka søger piccoliner

Om Kraka

Kraka er en lille virksomhed med 15-20 ansatte, som holder til i midten af København i Kompagnistræde 20A. Vores arbejde er at udarbejde fagøkonomiske analyser af høj kvalitet, som skal forbedre kvaliteten af de beslutninger, der træffes i bl.a. folketinget.

 

Om jobbet

  • Vi tilbyder et job i et fleksibelt, uformelt og afslappet arbejdsmiljø, hvor du vil have ansvar for alle de dagpraktiske arbejdsopgaver, der får hverdagen til at løbe rundt.
  • Dit kernearbejdsområde vil være at rydde op i køkken og på kontorer efter hver endt arbejdsdag, let rengøring, bestille frokost samt diverse ad hoc opgaver. 
  • Du vil komme til at arbejde selvstændigt, og kan selv beslutte, hvad tid på dagen, du ønsker at komme og klare dine opgaver – selvfølgelig helst efter endt arbejdsdag. 
  • Din forventede arbejdstid vil være nogle timer hver dag til at klare dine opgaver. Ansætter vi mere end en piccoline, vil denne arbejdstid blive fordelt på to, så I ikke behøver at være her samtidig.

 

Om dig

  • Du kan både være en gymnasieelev eller studerende – bare du har tiden til at komme i Kraka et par timer efter hver endt arbejdsdag.
  • Du er ansvarsfuld og selvstændig.

 

Yderligere oplysninger og ansøgning

Hvis du synes, det lyder interessant, er du meget velkommen til at skrive til Bastian Hjelm på  bas@kraka.org. Ansættelsesstarten er hurtigst mulig. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte senioranalytiker Niels Storm Knigge (tlf. +45 31 13 32 97/mail: nsk@kraka.org). 

Du kan i øvrigt læse mere om Kraka på www.kraka.org.